Przegląd tematu
Autor Wiadomość
pyriela
PostWysłany: Wto 0:16, 16 Mar 2010    Temat postu:

zaktualizowany plan:
http://www.foodscience.ar.lublin.pl/page/rozklady_zajec/technologia_zywnosci/stacjonarne/II_stopien/I.pdf
madzia--87
PostWysłany: Pon 22:49, 15 Mar 2010    Temat postu:

jutro lista ma się pojawić ponoć, ale jakoś w to wątpię
Viking
PostWysłany: Pon 21:11, 15 Mar 2010    Temat postu: Seminaria???

...prowadzący nie otrzymali jeszcze list studentów ....

Pozdrawiam
madzia--87
PostWysłany: Pon 17:59, 15 Mar 2010    Temat postu:

ponoć tak ale pewnie prowadzący nie przyjdą ;]
Noemi
PostWysłany: Pon 16:58, 15 Mar 2010    Temat postu:

Czy jutro są normlanie seminaria ?
invincible
PostWysłany: Nie 20:48, 14 Mar 2010    Temat postu:

a z podziału na grupy wynika, że 3a to jednak przetwórstwo;)
loca
PostWysłany: Nie 20:29, 14 Mar 2010    Temat postu:

3a to jest dietetyka - czytaj uważnie... dopiero od 3b zaczyna się przetwórstwo!
Samarii
PostWysłany: Sob 13:57, 13 Mar 2010    Temat postu:

wiec 3a, która jest na przetwórstwie żywności ma iść wg planu na zajęcia dietetyki, tak?!
loca
PostWysłany: Sob 12:11, 13 Mar 2010    Temat postu:

I oczywiście nic nie wiadomo... może w przyszłym tygodniu, coś będzie więcej, ale na razie idziemy na ćwiczenia wg grup alfabetycznych, jakie są wywieszone przed dziekanatem Smile
loca
PostWysłany: Czw 18:14, 11 Mar 2010    Temat postu:

Dziękuję wszystkim, udało się zebrać deklarację od każdego, w czasie zaledwie 4 dni... jestem w szoku Smile a jak już będę wiedziała jak to ma dalej wszystko wyglądać oczywiście dam znać Smile
loca
PostWysłany: Wto 23:38, 09 Mar 2010    Temat postu:

Oczywiście zgadzam się, że zajęcia się rozpoczną i powinien być dokonany już podział, ale nie wierzę, że się to uda... niecały tydzień przed rozpoczęciem zajęć to niestety jest troszeczkę "przykrótko" aby to zrobić. To akurat jest z tego wszystkiego pewne...
Więcej będę wiedziała jutro po konsultacji z dziekanatem...
Pozdrawiam Smile
Viking
PostWysłany: Wto 18:32, 09 Mar 2010    Temat postu: Specjalizacje???

...okazuje się, że Starościna nie wszystko wie najlepiej...

...dr Kasprzak prowadzi tylko "Piekarnictwo" , za całość specjalizacji odpowiada Rzedzicki...

...do tego informacje z dziekanatu najwyraźniej nie sa prawdziwe...
..od poniedziałku rusza semestr...zaczynają się zajęcia...musi być podział na grupy...oczywiście grupy specjalizacyjne!!!

Pozdrawiam!!!
agabitner
PostWysłany: Wto 17:03, 09 Mar 2010    Temat postu:

CZYLI JESZCZE W PIERWSZYM TYGODNIU NIE MAMY SEMINARIÓW ITP. ?
loca
PostWysłany: Wto 16:44, 09 Mar 2010    Temat postu:

Zarówno w dietetyce, jaki i w przetwórstwie pozostało około 40 osób, które się jeszcze do mnie nie odezwały (mniej więcej po 20 na każdą specjalność), przekazujcie informacje dalej... inaczej będziemy się z tym bujać do kwietnia...
dziękuję i pozdrawiam Smile
loca
PostWysłany: Wto 16:31, 09 Mar 2010    Temat postu:

Informacje Starościny są informacjami z dziekanatu... Czyli informacjami z rozporządzeń P. Dziekan... ja jestem tylko pośrednikiem!!! Smile
Mam zebrać deklaracje studentów, aby w późniejszym czasie P. Dziekan mogła utworzyć poszczególne specjalizacje... Czyli nie mogę na pewno powiedzieć, które będą stworzone, a które nie...
A odnośnie specjalizacji: "Przetwórstwa zbóż i termoplastycznej obróbki żywności" jako osoba odpowiedzialna za wszystko, podana jest właśnie P. Kasprzak Smile

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.