Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Zaloguj
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Add image to post
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Sprawy ogólne
----------------
Sprawy ogólne...
Ściągi
Reqesty
Egzaminy
Hydepark
Impressski
Zdjęcia
Praktyki
Prace inż, mgr, wybory katedr itd
Rok 1
----------------
Chemia nieorganiczna
Chemia organiczna
Chemia fizyczna
Matematyka
Informatyka
Ekologia
Fizyka
Rok 2
----------------
Aparatura przemysłu spożywczego
Analiza i ocena jakości żywności
Ogólna technologia żywności
Inżynieria procesowa
Towaroznawstwo
Chemia żywności
Mikrobiologia
Ekonomika
Biochemia
Genetyka
Rok 3
----------------
Technologia zbóż\Kaszarstwo i młynarstwo
Technologia owoców i warzyw
Fizjologia
Toksykologia
Organizacja i zarządzanie
Technologia węglowodanów i tłuszczów
Technologia mięsa
Technologia mleka
Biotechnologia żywności
Technologia roślin przemysłowych i zielarskich
Podstawy żywienia człowieka
Dodatki do żywności
Rachunkowość
Wyniki, poprawki, ogłoszenia itd [dział na życzenie;]
Rok 4
----------------
Wdrażania systemu HACCP do praktyki przemysłowej
Przechowalnictwo i opakowania żywności
Projektowanie środków spożywczych
Analiza sensoryczna żywności
Projektowanie technologiczne
Gospodarka wodno-ściekowa
Systemy zapewniania jakości
Bezpieczeństwo i ergonomia
Żywność wygodna
Gastronomia
Mgr Rok 1
----------------
Profilaktyka żywieniowa
Enzymologia
Zafałszowania żywności
Europejska i światowa integracja gospodarcza
Technologie odpadów przemysłu spożywczego
Nutrigenomika
Metody izolacji związków biologicznie czynnych
Analiza sensoryczna
Informatyka stosowana
Technologie specjalizacyjne
Mgr Rok 2
----------------
Statystyka stosowana
Suplementy diety
Żywienie człowieka zdrowego i chorego
Produkcja żywności ekologicznej
Uwarunkowania geograficzne gospodarki żywnościowej
Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
Żywność specjalnego przeznaczenia
Prawo żywnościowe
Systemy infor. dla przemysłu spożywczego
Seminaria
Technologie specjalizacyjne
Przegląd tematu
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
usagisan
Wysłany: Nie 19:04, 18 Paź 2009
Temat postu:
ale pod tą petycją mogą podpisać się wszyscy chętni z IV roku, nawet ci którzy o tym fakultecie słyszą 1 raz, czy tylko osoby, które wcześniej zapisały się na jakąś listę ale nie zostały przyjęte??
nina
Wysłany: Nie 16:35, 18 Paź 2009
Temat postu:
a to nie miało być złożone do rektora??
kaska0887
Wysłany: Sob 19:18, 17 Paź 2009
Temat postu:
No właśnie-od tego roku zmieniły się przepisy i nasz wydział nie może brać w tym udziału. Jako, że najwięcej chętnych jest z naszego wydziału mamy zanieść petycję do pani dziekan. Mogą w tym brać udział WIP, Ogrodniczy i część kierunków z Agrobioinżynierii. Wykłady są w czwartki o 18 w sali 301 Agro 2. A ćwiczenia są w kilku terminach i można je ustalać z prowadzącym.
eveline
Wysłany: Sob 18:07, 17 Paź 2009
Temat postu:
jak to jest ogólno wydziałowe, jak my nic nie wiemy.Paranoja jakas!!!!
kaska0887
Wysłany: Sob 11:30, 17 Paź 2009
Temat postu:
Fakultet Zarządzanie jakością jest niestety z pewnych powodów niedostępny dla naszego wydziału. Ze względu na dużą ilość osób chętnych facet prowadzący go zaproponował nam napisać podanie do dziekana i zebrać podpisy. Podanie będzie dostępne do podpisania na wykładach w poniedziałek i we wtorek. Zanosimy je razem z biotechnologia. Proszę wszystkich chętnych o wpisanie się.
Treść podania:
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o wyrażenie zgody na uczestniczenie studentów IV roku wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii kierunku Technologia Żywności i Żywienie człowieka w roku akademickim 2009/2010 (semestr zimowy) w zajęciach z przedmiotu „Zarządzanie jakością”, w wymiarze 15 godzin ćwiczeń i 15 godzin wykładów, prowadzonego przez dr inż. Grzegorza Bartnika w ramach zajęć fakultatywnych ujętych w planie zajęć z wpisaniem w/w zajęć do indeksu.
Prośbę tę motywujemy tym, że uczestnictwo w tych zajęciach pozwoli nam na podwyższenie kwalifikacji i uzyskanie certyfikatu wewnętrznego auditora jakości zwiększając nasze szanse na rynku pracy.
madzia--87
Wysłany: Śro 21:25, 25 Lut 2009
Temat postu:
ponad 3tys i trwa dwa lata i to jest w ramach studiów podyplomowych i ponoć można to robić po 4 roku dopiero
pyriela
Wysłany: Śro 19:10, 25 Lut 2009
Temat postu:
system zapewniania jakosci czyli to co mamy na przyszłym semestrze jest w katedrze miesa. kurs HACCAP kosztuje kilka tysięcy żeby zrobic, tak słyszałam
ABC
Wysłany: Śro 14:27, 25 Lut 2009
Temat postu:
a ten HACCAP o którym mówisz pyriela to ten podyplomowy kierunek zarządzanie jakością czy jakoś tak na katedrze mięsa??????
pyriela
Wysłany: Wto 22:21, 24 Lut 2009
Temat postu:
to ISO a HACAP będziemy miec za rok a kurs kosztuje kilka tysięcy,
słyszałam ze juz sie nie można zapisac
jadzka233
Wysłany: Wto 22:00, 24 Lut 2009
Temat postu:
a to nie jest HACAP czy tam ISO ?????
ewelinaaa
Wysłany: Wto 20:59, 24 Lut 2009
Temat postu:
a gdzie była taka informacja i kto ją rozprowadzał...??
Bejbe
Wysłany: Wto 20:15, 24 Lut 2009
Temat postu:
To jest w formie zajęć : około 1 godz wykładów i 1 godz ćwiczeń tygodniowo, a egzamin kosztuje 50 zł
Bejbe
Wysłany: Wto 20:12, 24 Lut 2009
Temat postu:
to są fakultety ogólnowydziałowe chyba... Zapisy były w październiku... co roku tak jest...
Paulina405
Wysłany: Wto 19:43, 24 Lut 2009
Temat postu:
a kto "zamkną listy" nie informując wogóle ludzi o sprawie....
coralgol
Wysłany: Wto 19:42, 24 Lut 2009
Temat postu:
a jak możemy być chętni skoro listy są zamknięte???
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Music Lyrics
.
Regulamin